Reference
Cukrárna Myšák
O realizaci:
U legendární cukrárny Myšák chtěl investor zachovat tradici a zároveň zákazníkům co nejvíce přiblížit samotnou výrobu luxusních zákusků včetně přípravy kávy. To se povedlo a vznikl tak unikátní prostor. Vitríny a nerezový nábytek byl vyroben na míru. Mycí stroje mají unikátní změkčení vody osmózou.
Délka realizace: 8 týdnů
Domov důchodců Almed
O realizaci:
Investor si přál do náročného provozu kvalitní a moderní technologii s důrazem na ekonomiku provozu. S technologií německé společnosti Ascobloc, se nám podařilo jeho požadavky předčít. Nerezový nábytek vyroben na míru a chladící zařízení je od výrobce Liebherr.
Délka realizace: 6 - 8 týdnů
El Sador
O realizaci:
Vnikla myšlenka otevřít typickou latinskoamerickou restauraci, která bude nabízet vynikající hovězí steaky, čerstvé ryby, plody moře a mnoho jiných dobrot. V kuchyni musely být zastoupené různé druhy tepelných úprav s důrazem na kvalitu a maximální využití prostoru. Na výsledek se můžete podívat na přiložených fotografiích.
Délka realizace: 8 týdnů
Salad Point
O realizaci:
Investor přišel s požadavkem nabídnout zákazníkům míchané saláty různých druhů, barev a chutí, kde si jejich složení zvolí sám zákazník. Vybavení se skládá z několika vitrín, chladících stolů a van. Nosnou část tvoří zařízení řady GASTRO-LINE, která nabízí chladící + ohřevné + neutrální + cukrárenské komponenty ve stejném designu.
Délka realizace: 8 týdnů